Смесител S 2 | Мебели Виденов

S 2

Смесител S 2

Смесител S 2 1
Смесител S 2 1_thumb
70 лв.
Отстъпка: -27%
51 лв.

Продуктът няма възможност за корекции по желание на клиента.

5 / 5

5.0 звезди
2 Оценки

Безплатна доставка: 7 дни

Смесителите за вода осигуряват оптималната температура, която Ви е нужна.
В наши дни са много малко домакинствата, които още не са си позволили удобството да имат топла вода в кухнята. Това вече не е лукс, а необходимост. Ето тук идва и ролята на смесителите за вода, които Ви предлагаме - те ще осигуряват оптималната температура, която Ви е необходима и при това без никакво усилие. Механизмът, с който са направени максимално улеснява експлоатацията - няма да има вече нито затегнати, нито течащи кранчета. Всичко това остава в историята, а ние продължаваме напред към бъдещето, което ще ни осигурява максимално удобство във всяко отношение.
Този продукт можете да поръчате във всяко представителство, от сайта или на телефон 0892 90 90 92. Не е необходимо авансово плащане. Доставки в цялата страна на цени от 0 до 5 лв.
Брой пакети: 1
Пакет 1: 36/19/7 см., тегло 1 кг.
Модел Цена за монтаж Цена на разнос първи, втори етаж или с асансьор (ако е възможно) Разнос за всеки следващ етаж
S 2 10.00 лв. 2.00 лв. 0.00 лв.

Цената за монтаж е посочена за всеки отделен артикул. В случай, че цената на единичен артикул или обща сума на всички заявени от клиента артикули за услугата монтаж е под 30 лв., клиентът заплаща минимална такса от 30 лв.

Цената за разнос е посочена за всеки отделен артикул. Цената за разноса се определя на база реалните нива/етажи, които следва да бъдат изминати от групата осъществяваща услугата. Моля имайте предвид, че се начислява такса за нулеви, приземни и партерни етажи, въпреки че е възможно те да не са номерирани във вашата сграда. В случай, че цената на единичен артикул или обща сума на всички заявени от клиента артикули за услугата разнос е под 20 лв., клиентът заплаща минимална такса от 20 лв.

Кредитен калкулатор Юробанк България

Смесител S 2 - Цена: 51.00 лв.

Месеци Месечна вноска Първоначална вноска ГПР ГЛП Общо

Тези вноски са приблизителни и ще бъдат определени след връзка с кредитната институция. Кредита е валиден при поръчка над 150 лева.

Кредитен калкулатор УниКредит Кънсюмър Файненсинг

Смесител S 2 - Цена: 51.00 лв.

Месеци Месечна вноска Първоначална вноска ГПР ГЛП Общо

Тези вноски са приблизителни и ще бъдат определени след връзка с кредитната институция. Кредита е валиден при поръчка над 150 лева.

Често купувани заедно:
Сходни продукти
Последно видяни
Мнения за продукта

5 / 5

5.0 звезди
2 Оценки
5
100%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
5 звезди
Александър Ф.,  Кърджали

Коректни и навреме!

5 звезди
Анелия И.,  Провадия

Към оценката няма коментар.

Последвайте ни