Мебели Виденов |
Плащане:
- Цялата поръчка се заплаща при доставка, без капаро.
- По банков път - с платежно нареждане или дебит/кредит карта - 100% авансово.
- На изплащане с БНП Париба.
Доставка:
- БЕЗПЛАТНА за цяла България при поръчки над 50 лева.
Разнос, монтаж:

- Таксите са описани под всеки артикул.

- Услугите по разнос и монтаж се предлагат в цялата страна. За градовете: Ботевград, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Габрово, Горна Оряховица, Гоце Делчев, Добрич, Дупница, Казанлък, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Петрич, Плевен, Пловдив, Русе, Сандански, Свиленград, Смолян, София, Стара Загора, Сливен, Троян, Хасково, Шумен и Ямбол се заплаща само цената на оказаните услуги по разнос и монтаж. За всички останали населени места в България се заплаща допълнително транспортна такса 1 лв./км., в едната посока до най-близкия от посочените градове.

- Услугата по монтаж на закупените мебели се извършва в ден, различен от деня на доставката.

- Заплащането на заявените услуги по разнос и/или монтаж е в момента на извършването им.

- Цената за монтаж е посочена за всеки отделен артикул. В случай, че цената на единичен артикул или обща сума на всички заявени от клиента артикули за услугата монтаж е под 45 лв., клиентът заплаща минимална такса от 45 лв.

- Цената за разнос е посочена за всеки отделен артикул. Цената за разноса се определя на база реалните нива/етажи, които следва да бъдат изминати от групата осъществяваща услугата. Моля имайте предвид, че се начислява такса за нулеви, приземни и партерни етажи, въпреки че е възможно те да не са номерирани във вашата сграда. В случай, че цената на единичен артикул или обща сума на всички заявени от клиента артикули за услугата разнос е под 30 лв., клиентът заплаща минимална такса от 30 лв.

- Потребителят се задължава да съдейства при разтоварване, ако не е заявен разнос.
Ако няма посочени цени, се вземат предвид следните: Разносът e 6% от цената на артикулите до втори етаж включително и по 2% на всеки следващ етаж (при разнос с асансьор e 6% от цената на артикулите, без значение етажа). Монтаж: За мека мебел 1.5%, кожени спални 6%, корпусни мебели 15%, кухни 20% от цената на продуктите.
При некоректно отношение на служители, сигнализирайте ни:
Email: [email protected]
0892/ 90 90 92
 
   
 
 

 

Последвайте ни