Свежи идеи за обзавеждане на дома | Мебели Виденов

ДЗЕН В ДОМА: Създаване на Хармония и Баланс в Интериора

Когато чуем думите хармония и баланс, инстинктивно правим асоциации с Изтока и неговата естественост.

КАК ДА ОБЗАВЕДЕТЕ СТАЯТА НА ДЕТЕТО СПОРЕД ВЪЗРАСТТА МУ?

Темата за обзавеждане на детската стая е винаги актуална, защото децата растат бързо и се променят.

Трансформация на спалнята за лятото: 5 идеи за декорация и интериор

Готови ли сте за лято…у дома? Или по-скоро да го поканите да се настани удобно в спалнята Ви? Нека ухае на летен бриз, вкусно сорбе и прохладни свежи нощи в най-важното кътче у дома – там, където си почивате най-пълноценно..

Как да превърнете своята вила в уютно убежище

Известна със своя чар, комфорт и семпъл интериорен дизайн, вилата става все по-притегателно място за почивните дни. Обикновено е разположена в някое китно село близо до планина, езеро или река.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ НОВИЯ СИ МАТРАК И СПАЛНО БЕЛЬО

Несъмнено новият сезон настъпва с идеи за много промени в жилището Ви. Но едно от най-важните неща, на които трябва да обърнете внимание е качеството на съня си.

ОБЗАВЕЖДАМЕ ГРАДИНАТА И БАЛКОНА

Насладете се на слънцето, полегнали на шезлонга, завършете меките вечери с приятели около отрупана маса навън или просто се изключете: най-накрая отново можете да прекарате време в любимата градина!

ВДЪХНОВЯВАЩИ ИДЕИ ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРСКА СТАЯ

Спалнята на Вашето дете е много повече от място за сън. То е неговото кътче за уединение, учене и релакс след напрегнат ден в училище. Личното му пространство трябва напълно да отговаря на всичко, което си представя. Затова, докато мислите за функционалност и правилно съчетание на цветове, попитайте Вашия тийнейджър какво очаква от стаята си.

Как да придадем характер на кухнята, с помощта на подходящите аксесоари

Всеки един интериор придобива своя напълно персонализиран характер, единствено и само след като бъде аранжиран с подходящите аксесоари. Те са душата на всяко пространство и представляват характерния отпечатък на тези, които го ползват.

4 СЪВЕТА КАК ДА ПОДГОТВИМ ДОМА СИ ЗА ПРОЛЕТТА

Да отворим широко вратите и прозорците на дома си, за да поканим топлата и свежа пролет да се настани удобно в него! Какво по-хубаво от това да започнем на чисто сред уютна и ухаеща на цветя обстановка?

Тапицираната спалня - луксозният кът за вашия дом

Тапицираната спалня предлага истинско „пътешествие“ в страната на сънищата. От една страна създава усещане за домашен уют, но от друга дава възможност за полет на въображението.

Последвайте ни