Свежи идеи за обзавеждане на дома | Мебели Виденов

Кухня по проект – мисията възможна

Ремонтът или изграждането на нов дом може да бъде доста изтощителен процес. В повечето случаи хората изгубват търпение и се примиряват с резултати, които са далеч от това, което са си представяли. А когато става въпрос за кухнята, нещата придобиват още по-сложен вид, защото е обвързано с трудни за инсталация уреди. И всичко това може да бъде лесно постижимо, когато се доверите на професионалисти.

ПЛОВДИВ, ЕДИН МАГАЗИН НЕ СТИГА!

Днес 1-ви октомври 2021 г. сме щастливи да споделим, че отворихме новия ни магазин в Пловдив, който е втори в града и 45-ти в страната. По случая каним всички жители, гости и преминаващи през града на тепетата да ни посетят. Ще ви посрещнем с томбола с награди и неустоими предложения за дома.

Тайната на добрия сън

Когато говорим за качествен сън, няма как да не споменем „сърцето“ на едно легло – матрака. Но кой е най-подходящия за нас, така че да можем пълноценно да се възстановим от натрупаната умора през изминалия ден?

Полезни съвети за стаята на ученика

Детската стая е място за сън и игра. А, когато дойде време за училище, тя се превръща и в място за учене. Създаването на приятна атмосфера и внимателният подбор на практични и красиви мебели за детска стая, могат да направят ученето лесно като игра, а почивката още по-весела и зареждаща.

Ъгловите дивани - предимства и характеристики

Ъгловите дивани с времето са се превърнали в една от любимите мебели за дневна, защото имат редица предимства и се „чувстват като у дома“ в различни помещения.

Как да си осигурим повече пространство у дома

Мястото у дома никога не е напълно достатъчно, но това може да бъде променено с правилните мебели за съхранение. В големите мебелни магазини има различни решения за оптимизиране на пространството, които ще ви осигурят повече възможности за прибиране на вещи, за да имате приветлив и подреден дом.

5 страхотни решения за дневната

Как изглежда идеалната дневна? Модерна? Функционална? Очарователна? Всъщност, идеалната дневна може да бъде различна за всеки дом, защото тя трябва да отговаря на вашия личен вкус, стил и разбирания за комфорт.

Как да избереш твоята ТАПИЦИРАНА СПАЛНЯ

Изборът на спалня е като избор на любим човек. Привличането трябва да е от пръв поглед. И не трябва да има никакви компромиси. Защото ако съществува дори и малко колебание в началото, то скоро може да се превърне в огромно разочарование.

Първата пъмп-трак писта в България вече е в Ямбол

Уникалното съоръжение е предназначено за деца и младежи над осемгодишна възраст. Модерната скейт писта събра на специално събитие в Градския парк близо 50 деца, които демонстрираха уменията си с тротинетка, скейтборд и велосипед.

5 Фън Шуй съвета за красота и хармония в дома

Домът е онова кътче, в което трябва да се чувстваме най-сигурни, най-спокойни и най-щастливи. Понякога не е достатъчно, че е обзаведен с красиви и функционални мебели, ако балансът между Ин и Ян, хармонизиращите части на Вселената, е разрушен.

Последвайте ни