Свежи идеи за обзавеждане на дома | Мебели Виденов

ЦВЕТОВЕТЕ НА 2022 В ИНТЕРИОРА

Всяка година Pantone Color Institute си партнира със световни марки, за да използва ефективно силата, психологията и емоцията на цвета в своята стратегия за дизайн.

Как да сътворим Коледния дух у дома?

Навсякъде ухае на Коледа! Празникът наближава, настроението е приповдигнато, всичко навън блещука, а тези коледна украса и вкусни лакомства с ароматна канела…

Тази Коледа български майстори на занаятите гостуват на Мебели Виденов

Ние от Мебели Виденов не спираме да търсим вдъхновение и да променяме представите ви за модерен и уютен дом. Ето защо отговорихме на очакванията ви и включихме нови предложения в нашата Деко зона, сред които е и специална колекция авторски произведения от 13 български майстори на занаятите.

ОБЗАВЕЖДАМЕ СПАЛНЯТА – МИСИЯ „ЛЕКА НОЩ“

Жадувате онзи момент, в който ще можете да се отпуснете в мекото легло и ехото от подредения свръхнатоварен ден бавно ще отзвучи. Онази обител във вашия дом, където можете да останете сами със себе си – спалнята.

Как да декорираме пространството около телевизора?

Да превърнеш интериора на дневната в произведение на изкуството е истинско предизвикателство. И макар да не ни се иска, често нейният вид зависи от това какъв е декорът около пространството, където стои телевизорът.

Кухня по проект – мисията възможна

Ремонтът или изграждането на нов дом може да бъде доста изтощителен процес. В повечето случаи хората изгубват търпение и се примиряват с резултати, които са далеч от това, което са си представяли. А когато става въпрос за кухнята, нещата придобиват още по-сложен вид, защото е обвързано с трудни за инсталация уреди. И всичко това може да бъде лесно постижимо, когато се доверите на професионалисти.

ПЛОВДИВ, ЕДИН МАГАЗИН НЕ СТИГА!

Днес 1-ви октомври 2021 г. сме щастливи да споделим, че отворихме новия ни магазин в Пловдив, който е втори в града и 45-ти в страната. По случая каним всички жители, гости и преминаващи през града на тепетата да ни посетят. Ще ви посрещнем с томбола с награди и неустоими предложения за дома.

Тайната на добрия сън

Когато говорим за качествен сън, няма как да не споменем „сърцето“ на едно легло – матрака. Но кой е най-подходящия за нас, така че да можем пълноценно да се възстановим от натрупаната умора през изминалия ден?

Полезни съвети за стаята на ученика

Детската стая е място за сън и игра. А, когато дойде време за училище, тя се превръща и в място за учене. Създаването на приятна атмосфера и внимателният подбор на практични и красиви мебели за детска стая, могат да направят ученето лесно като игра, а почивката още по-весела и зареждаща.

Ъгловите дивани - предимства и характеристики

Ъгловите дивани с времето са се превърнали в една от любимите мебели за дневна, защото имат редица предимства и се „чувстват като у дома“ в различни помещения.

Последвайте ни