Свежи идеи за обзавеждане на дома | Мебели Виденов

3 СЪВЕТА КАК ДА ПРЕОБРАЗИМ МАЛКАТА ВСЕКИДНЕВНА

Използването на пространството на стената във Ваша полза и смяната на декора, който прави стаята да изглежда малка, може да помогне много за преобразяването на малката всекидневна.

8 СЪВЕТА КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩ КИЛИМ ЗА ДНЕВНАТА

Килимът в дневната отново се завръща като желан аксесоар. Той не просто може да придаде нов облик на стаята. Чрез своите топлоизолационни свойства ще спести и от сметките за отопление.

ОСВЕТЛЕНИЕТО У ДОМА – СЪВЕТИ И СЪВРЕМЕННИ ТЕНДЕНЦИИ

Светлината е в основата на нашето възприятие за пространство, цвят и текстура. Тя е и нещо повече от това. Светлината въздейства на начина, по който се чувстваме, влияейки на нашите настроения и емоции. Ето защо е от изключителна важност да подберете правилното осветление за жилището си. Освен това, не е за пренебрегване и факта, че прекарваме 70 % от времето си на закрито. Така че тази статия ще бъде полезна, ако искате да създадете повече светлина в дома и живота си.

6 МОДЕРНИ КОНЦЕПЦИИ ЗА ОФИС ДИЗАЙН

В динамичния работен живот все по-важно е да създаваме интелигентни работни места, които да привличат и задържат най-добрите таланти. Модерният офис дизайн се развива и променя, за да отговаря на нуждите на работната среда: хибридни и гъвкави работни места, фокусирани върху благосъстоянието, дизайн и пространства, вдъхновени от общността, са само част от голямата промяна.

5 СЪВЕТА ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ НА СПОДЕЛЕНА ДЕТСКА СТАЯ

Споделената детска стая често кипи от активност, отразявайки личността на вашите деца. Те непрекъснато се развиват и това неминуемо води до нови представи за света около тях.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ СПАЛНО БЕЛЬО?

Въпросът за избор на спално бельо е както обективен, така и субективен. Питате се „Как да получите това перфектно усещане, което Ви пренася обратно в любимата Ви хотелска стая, и прекарвате нощта, сънувайки непробудно до сутринта?

ДА СЪЗДАДЕМ „ЗЕЛЕНА“ КУХНЯ У ДОМА

Очевидно имате доста зелени неща в кухнята Ви – краставици, зеле, магданоз, маруля и какво ли още не. Но купуването на здравословни продукти за Вашата трапеза не е единствения начин да водите по-природосъобразен начин на живот.

ДА ОСВЕЖИМ КУХНЯТА СИ С ПОДХОДЯЩИ АКСЕСОАРИ

Не ви ли се е случвало да искате да промените цялостно една стая, но без това да изисква смяна на цялото обзавеждане?

Как да декорираме дома за лятото

След месеци на хлад и топло облекло сме нетърпеливи да преминем към леки и широки дрехи и отворени обувки, за да се насладим изцяло на хубавото време навън. По същия начин можем да подходим и с декорирането на нашия дом.

Домашен офис по правилата на Фън Шуй – мисия възможна!

Когато става въпрос за работа от вкъщи, продуктивността е от ключово значение. И именно затова стремежът да се създаде работно пространство у дома, което да стимулира мисловния ни процес, е първостепенен.

Последвайте ни