Свежи идеи за обзавеждане на дома | Мебели Виденов

5 страхотни решения за дневната

Как изглежда идеалната дневна? Модерна? Функционална? Очарователна? Всъщност, идеалната дневна може да бъде различна за всеки дом, защото тя трябва да отговаря на вашия личен вкус, стил и разбирания за комфорт.

Как да избереш твоята ТАПИЦИРАНА СПАЛНЯ

Изборът на спалня е като избор на любим човек. Привличането трябва да е от пръв поглед. И не трябва да има никакви компромиси. Защото ако съществува дори и малко колебание в началото, то скоро може да се превърне в огромно разочарование.

Първата пъмп-трак писта в България вече е в Ямбол

Уникалното съоръжение е предназначено за деца и младежи над осемгодишна възраст. Модерната скейт писта събра на специално събитие в Градския парк близо 50 деца, които демонстрираха уменията си с тротинетка, скейтборд и велосипед.

5 Фън Шуй съвета за красота и хармония в дома

Домът е онова кътче, в което трябва да се чувстваме най-сигурни, най-спокойни и най-щастливи. Понякога не е достатъчно, че е обзаведен с красиви и функционални мебели, ако балансът между Ин и Ян, хармонизиращите части на Вселената, е разрушен.

Орлин Павлов снима най-новия си клип в шоурума на Мебели Виденов

Вълнуващият клип към най-новата песен на Орлин Павлов беше заснет изцяло в магазина на Мебели Виденов в София. Екипът по осъществяването на проекта откри идеалното място, за да пресъздаде реалистично всяка една от сцените в историята. Заснета сред съвременни и артистични интериорни решения, нежната балада „Днес е по-добре“ успешно си проправя път към сърцето на всеки зрител.

Тита избра най-големия шоурум на Мебели Виденов за своя фотосесия

Хитовата изпълнителка зарадва фенове си с лимитирана серия маратонки, създадена по нейна идея и дизайн, а шоурумът на Мебели Виденов в София беше специално избран, тъй като предлага съвременни мебели, представени в стилна интериорна среда. Женствени и модерни - такъв е дизайнът на маратонките и абсолютно отговарят на характера и излъчването на Тита.

Приказки от извънредни времена от Майко мила и Мебели Виденов

Когато положението е извънредно, приказките стават силно препоръчителни. А разказани от Елисавета и Красимира от „Майко мила“ са си направо задължителни! Вижте модерния прочит на някои от любимите ви детски приказки, разказани по пижами в нашия шоурум на ул. Околовръстен път 106А.

Класация топ 10 дивани

Представяме ви ТОП 10 на най-харесваните дивани на МЕБЕЛИ ВИДЕНОВ за месец март!

Моята спалня от Мебели Виденов

Включете се в нашата Фейсбук игра и може да спечелите ваучер на стойност 100 лева. Напишете в коментар под поста, даващ начало на играта, името на спалнята от телевизионната ни реклама през март и изберете най-подходящите мебели, с които да я съчетаете.

Как да създадем идеалната стая за сън?

Спалнята е мястото, където споделяме най-милите моменти със семейството. Да събудим любимия човек с романтична закуска или да заспим преди края на приказката за лека нощ. Тези споделени мигове остават завинаги в сърцата ни.