Свежи идеи за обзавеждане на дома | Мебели Виденов

Домашен офис по правилата на Фън Шуй – мисия възможна!

Когато става въпрос за работа от вкъщи, продуктивността е от ключово значение. И именно затова стремежът да се създаде работно пространство у дома, което да стимулира мисловния ни процес, е първостепенен.

КОГА ДА СМЕНИМ МАТРАКА У ДОМА?

Сънят е един от най-важните аспекти на човешкото здраве. Без качествен сън тялото не може да възстанови силите си, а мозъкът да си почине от натрупаните емоции през деня.

НОЩНИТЕ ШКАФЧЕТА - АКЦЕНТ ИЛИ НЕОБХОДИМОСТ?

Интересни мебели са нощните шкафчета. Дори името им подсказва тяхното предназначение, сякаш сънят няма да ни протече нормално, ако те не присъстват до нашето леглото.

6 ИДЕИ ЗА СТИЛНО ГРАДИНСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ

Сезонът за прекарване на повече време на открито вече настъпи. Сигурно нямате търпение да поседнете удобно на терасата или в задния двор на къщата си. Където и да се намирате, чистият въздух и свежестта на уханието на пролет ще събудят у Вас енергия и прилив на живот.

Гурмебели и тънкото изкуство наречено кулинария.

Кухнята е храмът на всеки един готвач – бил той професионален или любител. Месец април е времето, в което без значение дали готвим за удоволствие или страстта се е превърнала в професия, можем да се сдобием с нова сцена за кулинарните подвизи.

Цветовете в детската стая и тяхното влияние

Цветовете имат способността да вдъхновяват, вълнуват, успокояват, лекуват и дори да възбуждат. Това се отнася в още по-пълна степен за емоциите на децата и особено за подрастващите, които правят своите първи стъпки в света на възрастните и се опитват да си намерят място в него.

Пълноценният сън е незаменим приятел!

Д-р Неделя Щонова, дм е специалист невролог. Занимава се с аналитична и когнитивна психотерапия. Специализирала е в Ню Йорк и Париж. Има защитен дисертационен труд към Медицински Университет - София.

5 ИДЕИ ЗА ПОСРЕЩАНЕ НА ГОСТИ В ДНЕВНАТА

Купили сте си нов апартамент и искате да го покажете на близките си? Наскоро си направихте ремонт на жилището и сега вече живеете в дома на мечтите си?

Осъзнатата красота ще спаси света!

Мадлен Алгафари е един от най-успешните психотерапевти в България и популярен писател. Биографията ѝ е впечатляваща – завършва „Психология“ в СУ и „Режисура за драматичен и куклен театър“ в Софийски университет, съвместно с НАТФИЗ, член е на Европейската асоциация по психотелесна терапия, както и на Неорайхианска аналитична психотерапия, главен редактор е на световното списание за психотелесна терапия International Body Psychotherapy Journal.

Каква е РОЛЯТА НА ОГЛЕДАЛАТА В ИНТЕРИОРА

В минало огледалата са се използвали само и единствено, за да може човек да види в тях отражението си и да добие представа за външния си вид.

Последвайте ни