Свежи идеи за обзавеждане на дома | Мебели Виденов

Тапицираната спалня - луксозният кът за вашия дом

Тапицираната спалня предлага истинско „пътешествие“ в страната на сънищата. От една страна създава усещане за домашен уют, но от друга дава възможност за полет на въображението.

5 Идеи за организиране на дневната

Дневната е ключово пространство, в което прекарваме най-много време у дома. Дори семантиката на думата подсказва, че в нея преминава денят ни, но реално и времето след работа.

Разбери какви са предимствата на офис и геймърските столове!

В съвременния свят столът е своеобразен център на нашето ежедневие. Многобройни са професиите, при които работния ден преминава в „прегръдките“ на тази важна мебел.

ТЕНДЕНЦИИ ПРИ СЕРВИЗИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

„Запалете ароматни свещи, пийте вино в кристални чаши, яжте от красиви блюда и никога не чакайте специален повод!“ е добре познато пожелание, което ни насърчава да се наслаждаваме на всичко предложено от живота.

VIVA MAGENTA – КАК ЦВЕТЪТ НА 2023 ДА СТАНЕ ЧАСТ ОТ ДОМА ВИ

Цветът на годината на Pantone за 2023 година Viva Magenta приканва към смела крачка напред с динамичен и свободен характер. Цветът се определя за безстрашен червен нюанс, който засилва оптимизма и радостта.

7 ИДЕИ ЗА КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ НА ТРАПЕЗАРИЯТА

Трапезарията започва да играе главна роля през празничния сезон. С креативни идеи и много коледно настроение, бихте могли да превърнете това ежедневно пространство в нещо наистина вълшебно, около което да се събират приятелите и семейството.

3 СЪВЕТА КАК ДА ПРЕОБРАЗИМ МАЛКАТА ВСЕКИДНЕВНА

Използването на пространството на стената във Ваша полза и смяната на декора, който прави стаята да изглежда малка, може да помогне много за преобразяването на малката всекидневна.

8 СЪВЕТА КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩ КИЛИМ ЗА ДНЕВНАТА

Килимът в дневната отново се завръща като желан аксесоар. Той не просто може да придаде нов облик на стаята. Чрез своите топлоизолационни свойства ще спести и от сметките за отопление.

ОСВЕТЛЕНИЕТО У ДОМА – СЪВЕТИ И СЪВРЕМЕННИ ТЕНДЕНЦИИ

Светлината е в основата на нашето възприятие за пространство, цвят и текстура. Тя е и нещо повече от това. Светлината въздейства на начина, по който се чувстваме, влияейки на нашите настроения и емоции. Ето защо е от изключителна важност да подберете правилното осветление за жилището си. Освен това, не е за пренебрегване и факта, че прекарваме 70 % от времето си на закрито. Така че тази статия ще бъде полезна, ако искате да създадете повече светлина в дома и живота си.

6 МОДЕРНИ КОНЦЕПЦИИ ЗА ОФИС ДИЗАЙН

В динамичния работен живот все по-важно е да създаваме интелигентни работни места, които да привличат и задържат най-добрите таланти. Модерният офис дизайн се развива и променя, за да отговаря на нуждите на работната среда: хибридни и гъвкави работни места, фокусирани върху благосъстоянието, дизайн и пространства, вдъхновени от общността, са само част от голямата промяна.

Последвайте ни