Хотелско обзавеждане | Мебели Виденов

Scroll

Хотелско обзавеждане

За почивката, която ще бъде запомнена

Открийте идеалното обзавеждане за вашия хотел.

Хотелското обзавеждане може да бъде истинско предизвикателство, ако нямате сигурен партньор до себе си. Изберете Мебели Виденов и ние ще изготвим оферта специално за вас, спрямо нуждите и изискванията на вашия хотел или апартхотел.

Нашите предложения отговарят както на вашите изисквания за качество и цена, така и на изискванията на вашите клиенти за класа и комфорт. Предлагаме ви практични решения в широка гама от продукти, цветове и покрития. При нас ще откриете готови предложения за хотелски мебели. Заложете на безупречен комфорт в съвременен стил!

Какво предлагаме?

В тази категория сме създали специално за Вас готови предложения за обзавеждане на хотели и апартхотели

Delivery

Монтаж

* В дейността си използваме материали от ПДЧ, МДФ, естествен фурнир, метал, дърво и високо качество платове за мека мебел.

КАРИБИ

Нашето предложение КАРИБИ ще направи престоя във вашия хотел незабравим! Съчетахме модерни мебели за хотелско обзавеждане в бял и дървесен декор, за да създадем усещане за повече свежест и простор. С готовото ни предложение ще постигнете стилно излъчване с лекота. КАРИБИ притежава най-необходимите хотелски мебели и е подходящ както за по-компактни стаи, така и за по-големи, в които искате да има повече пространство.

Поръчайте мебели за хотелско обзавеждане КАРИБИ и впечатлете вашите гости със стил и красота.

КАЛИПСО

Искате ли да впечатлите гостите на вашия хотел със стил? Изберете КАЛИПСО - безупречен комфорт и класа, които ще накарат всеки посетител да се чувства специален. Комбинирахме точно тези хотелски мебели, защото те отговарят на всички изисквания за пълноценна почивка.

Изберете мебели за хотелско обзавеждане КАЛИПСО и почивката на вашите гости ще бъде незабравима.

ФИДЖИ

Подарете на вашите гости незабравима атмосфера вдъхновена от природата! Нашето предложение ФИДЖИ ще надхвърли очакванията на всеки за хотелско обзавеждане. Съвършеният контраст от дъб евок и магма буди възхищение от пръв поглед, а с времето оставя топло усещане за уют. Сред предложенията ни за хотелски мебели сме включили всичко необходимо за комфорта на вашите гости.

Променете цялостното усещане за стила и класата на вашия хотел с ФИДЖИ.

КАЛИОПА

Настанете гостите си в усещане за съвършенство и красота с нашите мебели за хотелско обзавеждане КАЛИОПА. Предлагаме ви луксозно решение, с което гостите ви ще се чувстват наистина специални. Класическата комбинация от черно и бяло е представена в меки, матирани повърхности, а цялостното излъчване е за съвременен интериорен шедьовър.

Изберете мебели за хотелско обзавеждане КАЛИОПА и подарете на гостите си специално отношение.

МОНТЕРО

Впечатлете гостите на вашия хотел с отличен комфорт и лично отношение. Грижата и разбирането за необходимостта от лично пространство е изключително важна, особено за една пълноценна почивка. Затова заложихме на практичен дизайн и индивидуален комфорт с нашето предложение за хотелско обзавеждане МОНТЕРО. Идеално решение за по-компактните стаи от вашия хотел, което не отстъпва по стил и класа на всички останали. Тапицирана табла, натурални цветове и разбира се всичко това подчертано стилно с нежно бяло.

Посрещнете топло и уютно вашите гости с хотелски мебели МОНТЕРО.

МЪРФИ

Посрещнете вашите гости в уютна и стилна атмосфера с мебели за хотелско обзавеждане МЪРФИ. Тапицираната спалня ще отговори на всичките ви изисквания за красота и комфорт, а интересната табла допълва идеално усещането за стил. Гостите ви ще почувстват прегръдката на уюта в очарователната комбинация от дъб евок и магма. С МЪРФИ и вие, и гостите ви получавате качествен комфорт.

Поръчайте мебели МЪРФИ и обзаведете вашия хотел в страхотен съвременен стил.

АНГОЛА

Вашият хотел може да притежава още повече стил и класа с хотелско обзавеждане АНГОЛА. С нашето предложение ще създадете дизайнерски вид на всяка стая. Красивите детайли на мебелите допълват с елегантност, а кожената табла показва взискателност към обзавеждането.

Поръчайте изцяло нова визия с хотелски мебели АНГОЛА и впечатлете гостите си със стил и вкус.

Боксспринг легла

Очаровайте гостите си с несравнимия комфорт и безупречната елегантност на Боксспринг леглата. Тапицираните Боксспринг легла се предлагат с висококачествен матрак и стабилна основа, осигуряващи спокоен сън и пълноценна почивка. В колекция Боксспринг можете да съчетавате отделните части на леглата: основи, матраци, топматраци и табли според вашите предпочитания.

Подарете на гостите си истинско луксозно преживяване със съвършеното удобство и отличното качество на Боксспринг леглата.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Последвайте ни