Подкрепяме детските спортни клубове, защото бъдещето започва днес | Мебели Виденов

 2024-10-16

Подкрепяме детските спортни клубове, защото бъдещето започва днес

В Мебели Виденов вярваме, че подкрепата на детските спортни клубове е инвестиция в бъдещето на България. Спортът и културата изграждат ценности и характер, които водят до устойчиви успехи. За нас е чест да бъдем част от пътя на младите таланти и да ги вдъхновяваме да преследват своите мечти. Благодарни сме на всички 1 600 колеги от екипа ни, които с ентусиазъм и всеотдайност допринасят за реализирането на тази мисия.

Клуб по волейбол „Тунджа“, гр. Ямбол

Дарина Енчева, тенис, гр. Ямбол

Тази година имахме честта да бъдем част от постиженията на българските спортни надежди и да споделим радостта от техните успехи. Виждаме как с малко насърчаване и много труд децата се превръщат в шампиони – не само в спорта, но и в живота. Защото ключът към успеха се крие във вдъхновението, постоянството, дисциплината, екипната работа и вярата в себе си. Знаем колко важни са тези качества и затова ценим всяко отличие, което получихме през тази година.

Клуб по модерен петобой и фехтовка „Диана“ гр. Ямбол

Рафаела Симеонова, тенис, гр. Ямбол

Благодарим на нашия невероятен екип, който с толкова любов и всеотдайност е част от тази мисия. Заедно продължаваме да вдъхновяваме младите таланти и да показваме, че всяка мечта заслужава да бъде подкрепена!

Последвайте ни