Мебели Виденов спечели 10 престижни награди | Мебели Виденов

 2024-08-13

Мебели Виденов спечели 10 престижни награди

Получихме най-високите отличия за качество и обслужване през 2024 година.

Международната награда Excellence in Customer Service 2024”, от „Business Intelligence Group“, е едно от най-значимите признания за безупречно клиентско обслужване на европейско ниво. Ние от Мебели Виденов, познати на клиентите извън страната като Vellea Home, доказахме своя професионализъм и амбиции за развитие на още 6 пазара – Гърция, Румъния, Северна Македония, Албания, Унгария и Молдова. Това признание на международно ниво е голяма гордост както за нас, така и за жителите на град Ямбол. Вече 35 години, осигуряваме възможност за професионално развитие на хората в града и мотивираме младите да останат в България, като работят за една от най-големите мебелни фирми в страната.

Зад успехите на „Мебели Виденов“ стоят упоритият труд на нашите служители и добре менажираните процеси. Ние сме в непрекъснато развитие, а една от посоките е подобряване на клиентската удовлетвореност. Постиженията ни в тази сфера се затвърдиха със спечелването на наградата Customers' FriendSuperior Excellence”.

Освен подобряване качеството на обслужване, работим непрестанно за подобряване качеството и на нашите продукти, а признание за това получихме с медал за най-високо качество в категория „Матраци“ на територията на Северна Македония. Пазарното проучване на “Quadal-Quality” се извършва съгласно международно признати методи за изследване и определено е голямо предизвикателство да бъде спечелено.

Освен тази категория, спечелихме първо място за отлично съотношение цена-качество в категории „Дивани и кресла“ и „Кухни и кухненски мебели“, като бяхме отличени с медала “Best Buy Award” за територията на България.

След национално представително изследване, организирано от независимата изследователска компания „Nielsen IQ“, бяхме отличени и с награда „Продукт на годината“ за категория „Дивани“. В гласуването участваха над 2000 български потребители, което само потвърждава, че „Мебели Виденов“ е сред най-харесваните брандове от хората за обзавеждане на дома и офиса.

С още три награди бяхме отличени в класацията „My love marks”. Над 70 хиляди потребители са взели участие в гласуването и са избрали „Мебели Виденов“ за „Любима марка на българския потребител“. Това е най-голямата награда в класацията, но освен нея, спечелихме в още две категории „Интериор и обзавеждане“ и „Българска марка – производство“.

По-рано през годината спечелихме първото място в конкурса "Най-зелените компании в България 2024" в категория “Индустрия и производствен сектор”, организиран от B2B Media. Това отличие е резултат от нашия устойчивия бизнес модел и последователните ни усилия в грижа за околната среда.

Бяхме отличени и в категорията "Зелен проект", с което затвърдихме нашата постоянната ангажираност към иновации и устойчивост.

Последвайте ни