Офис стол Галео | Мебели Виденов

Галео

Офис стол , черен

145 лв.

Продуктът няма възможност за корекции по желание на клиента.

4.8/5
4 Оценки

Безплатна доставка: 3 дни

Офис стол Галео съчетава стандартното с надеждното.
Офис стол Галео е с размери:

- L62 B49 H100/110 см.

Столовете в офиса са най-различни: посетителски, директорски, работни. На който и вариант да обърнем внимание, ще установим, че при избор винаги търсим стилния дизайн. И това е много просто – въпреки, че ги избираме последни, офис столовете придават лукса на работното помещение, биват забелязвани от посетителите и носят самочувствие на своите собственици. Газови амортисьори, повдигащи с поне 10 сантиметра, пластмаса, метал и кожа – тези продукти са може би най-модерната част от интериора. Като вземем предвид фактът, че на тях прекарваме няколко часа в денонощието, вече е добре да гледаме на тези характеристики като необходимост, а не като екстри. Всички те стоят прекрасно на това предложение - офис стол Галео на Мебели Виденов. Разгледайте го тук, поръчайте го в някой от магазините или онлайн и го превърнете в звездата на своето работно място.
Обърнете внимание!
Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски/декори с тези на екрана на Вашето устройство.
Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на вида и качествата на мебелите.
Поставяйте мебелите на НЕ ПО-МАЛКО от 50 см. от всяко отоплително тяло или силен източник на топлина.
Този вид нарушения в целостта на изделията НЕ СЕ покрива от гаранцията им.
Продуктът може да бъде заявен на сайта или в търговските представителства. При поръчка от videnov.bg можете да платите при доставката. Разгледайте гаранциите в съответните категории в сайта.
Този продукт можете да поръчате във всяко представителство, от сайта или на телефон 0892 90 90 92. Не е необходимо авансово плащане. Доставки в цялата страна на цени от 0 до 5 лв.
Брой пакети: 1
Пакет 1: 67/26/60 см., тегло 13 кг.
Модел Цена за монтаж Цена на разнос първи, втори етаж или с асансьор (ако е възможно) Разнос за всеки следващ етаж
Галео 18.00 лв. 8.00 лв. 1.00 лв.

Цената за монтаж е посочена за всеки отделен артикул. В случай, че цената на единичен артикул или обща сума на всички заявени от клиента артикули за услугата монтаж е под 45 лв., клиентът заплаща минимална такса от 45 лв.

Цената за разнос е посочена за всеки отделен артикул. Цената за разноса се определя на база реалните нива/етажи, които следва да бъдат изминати от групата осъществяваща услугата. Моля имайте предвид, че се начислява такса за нулеви, приземни и партерни етажи, въпреки че е възможно те да не са номерирани във вашата сграда. В случай, че цената на единичен артикул или обща сума на всички заявени от клиента артикули за услугата разнос е под 30 лв., клиентът заплаща минимална такса от 30 лв.

Кредитен калкулатор ПБ Лични финанси

Офис стол Галео - Цена: 145.00 лв.

Месеци Месечна вноска Първоначална вноска ГПР ГЛП Общо

Тези вноски са приблизителни и ще бъдат определени след връзка с кредитната институция. Кредита е валиден при поръчка над 150 лева.

Кредитен калкулатор УниКредит Кънсюмър Файненсинг

Офис стол Галео - Цена: 145.00 лв.

Месеци Месечна вноска Първоначална вноска ГПР ГЛП Общо

Тези вноски са приблизителни и ще бъдат определени след връзка с кредитната институция. Кредита е валиден при поръчка над 150 лева.

Често купувани заедно:
Сходни продукти
Последно видяни
Мнения за продукта
4.8 звезди
4 Оценки
5
75%
(3)
4
25%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Йонка В.,  Троян
черен
5 звезди

Удобен и практичен.

vasile m.,  BUCURESTI (Sector 3)
черен
5 звезди

Super

Екатерина Г.,  Русе
черен
4 звезди

Към оценката няма коментар.

Габриела Н.,  Плевен
черен
5 звезди

Към оценката няма коментар.

Последвайте ни