Зад кулисите на Празника

25 April 2019

Зад кулисите на Празника

 

Как да създадем удобство за гостите без да се затрупваме с мебели?

Традиционно посрещаме празниците у дома с роднини и приятели. Всичко изглежда красиво, вълшебно и ухае на вкусно приготвени домашни специалитети. Какво обаче се случва зад кулисите, преди да дойдат гостите? Обикаляте ли съседите в търсене на още столове? А чудите ли се дали масата е достатъчно голяма за всички? Без паника! Имаме грижата да ви „спасим“ с няколко идеи за празничната подготовка на дома.

В центъра на празника

Трапезата е мястото, което събира всички заедно и затова е един от най-важните мебели по време на семейните празници. Мислете в перспектива при избора на маса. Овалните форми ви дават възможността да настаните някой на „кьошето“, без да нарушавате зоната му на комфорт. От друга страна правите ъгли ясно разделят пространството и очертават мястото. Статична или разтегателна? За семейните празници у дома определено бихме заложили на разтегателна маса Сузи. Тя е подходяща за големи пространства и голяма рода, а когато я разпънете е с дължина 180 см.

Мястото на всеки гост

Нормално е да разполагате с един-два стола повече от броя на вашето семейство. Когато посрещате роднини обаче, тези места не винаги са достатъчни. Резервните столове са голям плюс за всеки дом, но трудно се намира място за съхранение. Сигурно и практично решение са сгъваемите столове, а за тях винаги ще намерите място в килера или таванското помещение. Изберете сгъваем стол Еди, който предлагаме в комплект от 6 броя и завинаги ще си решите проблема с недостига на столове.

Три дни яли, пили и се веселили!

Тези от вас, които обичат да отбелязват празниците по няколко дни, трябва да предвидят и място за сън. Диван Слейд е идеалното легло за гости. Той е с дължина 237 см и в разпънато състояние е широк 120 см.

Можете да подсигурите сладки сънища и с разтегателен фотьойл или канапе.

Надяваме се да сме ви улеснили с подготовката за празниците и да не ви се налага да използвате повече сложни математически изчисления или детективски методи за издирване на мебели от съседите.

Весели и споделени празници!

 

<< Предишна статия Следваща статия >>
Пишете ни