Моята спалня от Мебели Виденов

16 March 2020

Моята спалня от Мебели Виденов

 

Включете се в нашата Фейсбук игра и може да спечелите ваучер на стойност 100 лева. Напишете в коментар под поста, даващ начало на играта, името на спалнята от телевизионната ни реклама през март и изберете най-подходящите мебели, с които да я съчетаете. На 23 март ще обявим победителите на Фейсбук страницата ни - https://www.facebook.com/MebeliVidenov/

Повече за правилата на играта – http://mebe.li/61l/5dc5

 

Знаем, че лесно ще я познаете - тя е стилна, нежна и в модерен цвят. Сигурни сме, че ще ви вдъхнови, за да изберете и идеалните мебели за нея. Но ако се колебаете от къде да започнете, може да изберете първо идеалния гардероб – http://mebe.li/60o/679f Ще откриете разнообразни предложения в различни цветове, размери и функционалности. Споделете ни в същия коментар името на гардероба, който мислите, че най-много би подхождал на спалнята. След това може да изберете скрин - http://mebe.li/60p/aba2 В стаята за сън той има важна роля. Освен място за оригинална декорация, в него съхраняваме и най-често използваните вещи от ежедневието. В зависимост от вашите нужди и вкус, имаме скринове с различен дизайн и функционалност. Продължаваме с нощните шкафчета - http://mebe.li/60q/bbdf, защото е важно всичко да бъде близо до вас, докато си почивате или спите. Помислете от какво имате нужда и кой е най-удобният начин да го съхраните. Сред предложенията ни ще намерите различни модели - с открити рафтове, чекмеджета или съчетание от двете. Вече най-вероятно сте във вихъра си и избирате и други мебели, които ви харесват и бихте съчетали със спалнята от нашия клип. Можете да изброите толкова, колкото пожелаете.

Не забравяйте най-важното – забавлявайте се, докато упражнявате вашите интериорни умения и помнете, че няма грешен избор, всяко предложение има своята индивидуална стойност и стил!

 

Ние разбираме нуждите на нашите клиенти, затова се стремим да предложим най-доброто от себе си на достъпна за всеки цена. Знаем колко ценни са моментите у дома и колко често в забързаното ежедневие не ни остава време да се насладим на малките неща. И точно от тези малки неща почерпихме вдъхновение за нашата реклама, с пожеланието да им се наслаждавате по-често. През месец март всеки може да открие своята спалня… от Мебели Виденов, разбира се!

 

 

<< Предишна статия Следваща статия >>
Пишете ни