11 свежи идеи за трапезарията

21 June 2019

11 свежи идеи за трапезарията

Как да съчетаете масата и столовете, за да създадете специално усещане в трапезарията? Подбрахме за вас 11 свежи предложения, от които да почерпите вдъхновение за вашия дом.

 

1. Романтика, цветя и чаени бисквитки

Създайте си приказно усещане в трапезарията. Стол Флоран и маса Джейн са идеалната комбинация за вечно влюбените романтици и за тези, които много обичат чаените следобеди. ;)

2. Сигурност, уют и топло мокачино

Един от любимите цветове при обзавеждане е кафявият. Той ни създава усещане за спокойствие и сигурност и лесно комбинираме с други цветове. Луксозна маса Марбела III и стол Аполо 2Р са  скъпоценна комбинация от цветове и усещания, която винаги ще гали сетивата ви.

3. Модерно излъчване в скандинавски стил

Ах, този скандинавски стил! Толкова нежни извивки и стилни форми са наслада за тялото и душата. Стол Уди в алено червен цвят ще бъде най-харесваният акцент в трапезария. Съчетан с маса Елинор ще изпълни мисията си да ви направи щастливи!

 

4. Загадъчно стилен

Обичате да поднасяте всичко със стил и луксозна опаковка? Значи знаете колко великолепно изглежда черният цвят в стъклена обвивка и стилна черна панделка. Такъв подарък ще си направите с трапезна маса Морела и стол Аполо.

5. Букова свежест и повече сигурност

Красота и сигурност в едно е следващото ни предложение за вас – стол Алваро лукс, който има седалка от специална хидрофобна повърхност, която предпазва седалката от намокряне и е лесна за почистване. Идеалната половинка за него е разтегателна маса Венеция, която ще събере цялата ви рода.

6. Индустриален стил в блестяща опаковка

За тези от вас, които предпочитат отблясъците на метала сме приготвили неустоимо предложение. Интересният дизайн на стол Блейк III гарантира стабилност, а извивките му дават елегантност и комфорт. Маса Марчела допълва усещането за индустриален стил и стабилност. 

 

7. Морско лято в купа сено

Откраднете си частица от лятото и я пренесете у дома. Маса Валенсия носи усещане за прецизна ефирност и красота. Прибавете към нея стол Бетис и ще получите морско лято в купа сено.

8. Шарени бонБоби за щастливи деца

Направете малък кът и за вашите деца. Столчета Боби са в закачливи цветове, които служат като магнит за всяко хлапе. Съчетайте ги с маса Дениза и вече имате най-сладурската трапеза за деца.

9. Неустоимо привличане

Едно съчетание от цветове, което винаги ще бъде на мода е бяло и черно. Наистина неустоимо привличане, което оставя усещане за класа и стил. Можете да изберете черна стъклена маса Аманда III  с бели и черни кожени столове Аполо лукс. Ще останете възхитени от тази комбинация.

10. Заредете се с положителна енергия от Фън Шуй

Според Фън Шуй всички мебели в един дом трябва да бъдат със заоблени краища. Така увеличавате животворната енергия Чи и тя изпълва дома и живота ви с радост и щастие. За феновете на Фън Шуй предлагаме идеалната двойка стол Олив и разтегателна маса Хана.

11. В прегръдките на комфорта

Материята, която най-често свързваме с усещането за уют и комфорт е текстила. С нежен плат и плътен слой пенополиуретан, стол Орин ще ви настани удобно. И за да бъде още по-специално вашето място за хранене, предлагаме маса Филда със закачливи детайли.

А вие какво усещане искате да създадете в трапезарията?

<< Предишна статия Следваща статия >>
Пишете ни