Свежи идеи

Как да създадем идеалната стая за сън?

24 July 2019

Как да създадем идеалната стая за сън?

Спалнята е мястото, където споделяме най-милите моменти със семейството. Да събудим любимия човек с романтична закуска или да заспим преди края на приказката за лека нощ. Тези споделени мигове остават завинаги в сърцата ни.

Да обзаведете спалнята заедно е още един споделен миг със семейството. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да създадете идеалната стая за сън.

11 свежи идеи за трапезарията

21 June 2019

11 свежи идеи за трапезарията

Как да съчетаете масата и столовете, за да създадете специално усещане в трапезарията? Подбрахме за вас 11 свежи предложения, от които да почерпите вдъхновение за вашия дом.

 

1. Романтика, цветя и чаени бисквитки

Създайте си приказно усещане в трапезарията. Стол Флоран и маса Джейн са идеалната комбинация за вечно влюбените романтици и за тези, които много обичат чаените следобеди. ;)

23 May 2019

7 съвета за креативна детска стая

Как да създадете ползотворна среда за вашето дете? Тук ще намерите полезни идеи за обзавеждането на детската стая, които ще подпомогнат цялостното развитие на мъника. И ще започнем с това, че най-важното мнение, с което трябва да се съобразите е на детето ви.

 

Сезам, отвори се.

Домашен офис или място за вдъхновение?

07 May 2019

Домашен офис или място за вдъхновение?

Домът е мястото, което споделяме с най-близките, но и мястото където искаме да намерим време само за себе си. Понякога имаме нужда да се откъснем от всичко около нас и да останем сами, необезпокоявани от никого. От друга страна, все повече професии позволяват дистанционна работа и създаването на работно място у дома става наложително. Ето няколко съвета как да направите това специално място за вас.

Отделна стая само за вас

Зад кулисите на Празника

25 April 2019

Зад кулисите на Празника

 

Как да създадем удобство за гостите без да се затрупваме с мебели?

Традиционно посрещаме празниците у дома с роднини и приятели. Всичко изглежда красиво, вълшебно и ухае на вкусно приготвени домашни специалитети. Какво обаче се случва зад кулисите, преди да дойдат гостите? Обикаляте ли съседите в търсене на още столове? А чудите ли се дали масата е достатъчно голяма за всички? Без паника! Имаме грижата да ви „спасим“ с няколко идеи за празничната подготовка на дома.

В центъра на празника

Мебели Виденов споделя красивите емоции на България!

11 April 2019

Мебели Виденов споделя красивите емоции на България!

Вярваме в силата на красотата и спорта, затова подкрепяме Световната купа по художествена гимнастика! За нас е удоволствие, че можем да споделим красивите мигове заедно с нашите български грации!

Ние от Мебели Виденов предоставяме „златния“ диван, на който момичетата очакват своите оценки, с пожелания да споделят на него много „златни“ успехи и щастливи мигове.

С нетърпение очакваме началото на Световната купа по художествена гимнастика, която ще се проведе в София за 9-ти пореден път! Подкрепете българските момичета на 12 април в зала Арена Армеец.

За споделените мигове

05 April 2019

За споделените мигове

Домът е мястото, където създаваме и споделяме нашите най-ценни мигове.

Любовта се усеща в аромата на вечерята, в топлите думи за лека нощ и загрижените ръце, които ни завиват. Всяка стая се усмихва с уют и без думи ни прави по-истински от всяко друго място. Дневната е тази магическа стая, която всеки ден ни събира заедно. Мястото, където проблемите се превръщат в решения, мечтите в уроци по танци и забавните идеи в сладки закачки. Диванът е мълчаливият герой, който ни сближава с усещането за комфорт и уют.

 

 

 

5 пролетни идеи за дома

15 March 2019

5 пролетни идеи за дома

Пролетта на 2019 година носи настроение в пастелни цветове. Следвайки най-новите модни тенденции сме ви подготвили букет от свежи идеи за дома. Приятно вдъхновение!

1. Принтирайте пролетта. Буквално!

През 2019 година дизайнерите залагат на принтове в пастелни нюанси, които умело прилагат в чаршафите, декоративните възглавници, пердетата, меката мебел и други аксесоари за дома.  Ако мебелите ви не са с дамаска от цветя, можете спокойно да приложите този ефект в аксесоарите.