Свежи идеи

14 March 2018

Психология на цветовете

Предназначението на стаята определя цвета

Не една наука изследва въздействието на цветовете върху човека и мястото където прекарва по-голямата част от времето си, но психологията ни дава най-полезни насоки.

22 December 2017

9 пъти „да“ за интериорните герои на 2018-а

Настъпващата 2018-а година ни очаква със завръщането на ярките цветове, новите идеи на зониране, оригиналните системи за съхранение на вещите и с меката мебел, в която буквално можете да потънете.

Те излизат на сцената
Тенденцията според водещите световни дизайнери за 2018 г. са акцентите върху ярките палитри в дизайна на мебелите, осветителните тела и аксесоарите.
От една страна, това е естествен израз на наситения ни начин на живот, от друга – е носталгия на дизайнерите по 80-те с техните силни конструкции и колористика.

19 December 2017

5 оригинални идеи за Коледна украса

Приготовленията за Коледа са част от приказната еуфория! Направете сами оригинална украса с подръчни материали и не спирайте да се забавлявате с цялото семейство! 

1. Всяка вещ може да бъде красива украса 

Не е нужно да купувате нещо, за да направите празничната ви украса стилна и модерна. 
Огледайте първо материалите у дома, с които разполагате и включете фантазията си на MAX.

24 November 2017

На гости на младото семейство

Домът на новоизлюпената двойка обикновено е малък, често бюджетът за обзавеждането е ограничен, но това в никакъв случай не означава, че дизайнът му трябва да е скучен, а самото то – да е тясно и неприветливо

Познавайки някои прийоми за организация на пространството и създаването на хармоничен дизайн, е напълно възможно да превърнете дома на младото семейство в удобно и приятно място за живеене, а интериорът му да бъде същевременно по младежки стилен и предизвикващ чувство за уют.

22 November 2017

По антрето посрещат

Големите (и не толкова големите) помещения на входа на дома ви са широко поле за дизайнерска изява и фантазия, но винаги можете да го обзаведете и по свой вкус

Няколко съвета плюс

На какъвто и дизайн да сте се спрели, има няколко неизменни правила, към които е добре да се придържате.