Етажерка Елби, Елби, дъб сонома | Мебели Виденов
Елби

Етажерка , дъб сонома

Етажерка Елби 1
Етажерка Елби 2
Етажерка Елби 1_thumb
Етажерка Елби 2_thumb
78 лв.

Продуктът няма възможност за корекции по желание на клиента.

5 / 5

5.0 звезди
5 Оценки

Безплатна доставка: 5 дни

Размери:
L60 B22 H160 cm
Материал на корпус:
-ПДЧ ламинирано
Повърхност на корпус:
-шагре
Обърнете внимание!
Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски/декори с тези на екрана на Вашето устройство.
Нашите мебели са конструирани с лесен монтаж, но за отличен краен резултат Ви съветваме да се доверите на професионализма и опита на монтажните екипи на Мебели Виденов.
Поставяйте мебелите на НЕ ПО-МАЛКО от 50 см. от всяко отоплително тяло или силен източник на топлина.Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на вида и качествата на мебелите.Този вид нарушения в целостта на изделията НЕ СЕ покрива от гаранцията им.
Този продукт можете да поръчате във всяко представителство, от сайта или на телефон 0892 90 90 92. Не е необходимо авансово плащане. Доставки в цялата страна на цени от 0 до 5 лв.
Модел Цена за монтаж Цена на разнос първи, втори етаж или с асансьор (ако е възможно) Разнос за всеки следващ етаж
Елби 29.00 лв. 2.00 лв. 1.00 лв.

Цената за монтаж е посочена за всеки отделен артикул. В случай, че цената на единичен артикул или обща сума на всички заявени от клиента артикули за услугата монтаж е под 30 лв., клиентът заплаща минимална такса от 30 лв.

Цената за разнос е посочена за всеки отделен артикул. Цената за разноса се определя на база реалните нива/етажи, които следва да бъдат изминати от групата осъществяваща услугата. Моля имайте предвид, че се начислява такса за нулеви, приземни и партерни етажи, въпреки че е възможно те да не са номерирани във вашата сграда. В случай, че цената на единичен артикул или обща сума на всички заявени от клиента артикули за услугата разнос е под 20 лв., клиентът заплаща минимална такса от 20 лв.

Кредитен калкулатор

Етажерка Елби - Цена: 78.00 лв.

Месеци Месечна вноска Първоначална вноска ГПР ГЛП Общо
3 27.09 лв. 0 лв. 28.11 % 25.03 % 81.28 лв.

Тези вноски са приблизителни и ще бъдат определени след връзка с кредитната институция. Кредита е валиден при поръчка над 150 лева.

Последно видяни
Мнения за продукта

5 / 5

5.0 звезди
5 Оценки
5
100%
(5)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
5 звезди
Цветелина Д.,  Русе
дъб сонома

Би било много по-добре ако етажерката има кант и отзад, за да може да се възползваме от модулното сглабяне и да модифицираме модела по различни начини. Поръчала съм общо 4 такива етажерки с цел да сглобя по-голяма библиотека и вероятно ще поръчам пак. Когато се наредят няколко една до друга се получава страхотно. Едновременно са раздвижени и събират много книги, което е рядко за по-разчупените модели.

5 звезди
Марияна А.,  София
дъб сонома

Много сполучлива етажерка с възможност за комбинации, поради модулната си конструкция.

5 звезди
Живка Ж.,  Крумово
златен дъб крафт

Страхотна етажерка!Благодаря ви.

5 звезди
Неделин С.,  Стара Загора
дъб сонома

Страхотен

5 звезди
Киряк П.,  Несебър
дъб сонома

Към оценката няма коментар.

Последвайте ни