Мебели Виденов - Част от твоя дом

Избрани продукти

С над 40 магазина в цялата страна и огромно разнообразие, ние от „Мебели Виденов“ помагаме на всеки клиент да открие точния продукт, на точната цена. Videnov.bg - правилния избор за мебели е в дома ти.

Ние ще направим плащането забавно и лесно. Платете на място - при доставка или онлайн, винаги безопасно с дебитна или кредитна карта. Всички клиенти могат да закупят онлайн и мебели на изплащане.

Инструментите остават в килера. Използвайте нашата удобна монтажна услуга и ще се радвате на новите си мебели - монтирани професионално от специалисти, само срещу малка такса. Изберете желания от Вас продукт и заявете услугата в магазините ни, онлайн или по телефона и ние ще се погрижим да получите бърза и качествена услуга, а мебелите Ви да бъдат на избраното от Вас място.

* Услугите по разнос и монтаж се предлагат в цялата страна. За градовете: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Добрич, Казанлък, Кърджали, Монтана, Пазарджик, Перник, Петрич, Плевен, Пловдив, Русе, Смолян, София, Стара Загора, Сливен, Хасково, Шумен и Ямбол се заплаща само цената на оказаните услуги по разнос и монтаж. За всички останали населени места в България се заплаща допълнително транспортна такса 1 лв./км., в едната посока до най-близкия от посочените градове.

Вашите мебели ще бъдат доставени с такса от 0 до 5 лв. до желания от Вас адрес. Поръчайте онлайн, в магазините ни или на телефон /0700 8 90 92/ и нашите консултанти ще Ви помогнат да направите своя избор.
В нашия онлайн магазин можете да пазарувате по всяко време на денонощието. Ние сме на Ваше разположение, дори в празнични и почивни дни. Тук можете да се насладите на спокойствието да пазарувате - защитени и сигурни. Нашите мебели са тествани за качество на използваните материали и обков. И най-взискателните клиенти ще се убедят в това, като “Мебели Виденов” предоставя възможност на своите клиенти, в рамките на 30 дни, да се възползват от правото да върнат или заменят закупена стока.
Videnov.bg е един от големите онлайн магазини за мебели в България. С над 3000 продукта, в един миг, Вие ще откриете вдъхновение за Вашия интериор. Изберете мебели и аксесоари за дома с отлично качество, и стил, който ще отговаря на Вашите изисквания. В „Мебели Виденов“ клиентът е най-важен - насладете се на огромното разнообразие и конкурентни цени!

Клиентите за нас

Пламен,
Варна,
28.04.2021,

Бърза доставка и след около час и половина дойде монтажния екип. Бързо и качествено обслужване. Бях приятно изненадан.

Драгомир,
Дупница,
28.04.2021,

Доволен съм от продуктите ви и монтажа им

Анелия,
Кутово,
28.04.2021,

Супер!♡

Светлин,
Сомовит,
27.04.2021,

Чудесно! Много премерено поведение! Спокойно, ясно и точно....без излишни приказки! Желая ви успех!

Сергей,
София,
27.04.2021,

Бърза поръчка онлайн,бърз отговор от диспетчер,бърза доставка след 24 ч.

Десислава,
Русе,
27.04.2021,

Много добро решение. Малко кокетно бижу.

Тинка,
София,
27.04.2021,

Лесно и професионално от страна на Вашите служители.

Весела,
София,
27.04.2021,

ВИСОКО НИВО НА ОБСЛУЖВАНЕ.

Елена,
Варна,
27.04.2021,

Доволна съм от коректността и гъвкавостта на Вашата фирма. Благодаря!

Евдокия,
Велико Търново,
26.04.2021,

Доволни сме от бързото изпълнение на поръчката.

Зина,
Добрич,
26.04.2021,

Редовно поръчвам мебели от Виденов. Доволна съм от качеството и цените!

Валя,
Враца,
26.04.2021,

Отлично

Елена,
София,
25.04.2021,

Диванът е прекрасен! Поръчката беше изпълнена в срок, доставката - също. Много съм доволна от цялостното обслужване, абсолютно никаква забележка нямам за нищо ! Успех!

Стилиян,
Варна,
25.04.2021,

Бяхте бързи,точни и професионалисти.Благодаря!

Красимира,
Дупница,
25.04.2021,

Отлично обслужване във всяко едно отношение!!! Благодаря Ви!!!