Top

Закачалки за дрехи

Оценка: 3.9 (8 votes)

55лв.

Цена: 72 лв -24%

спестени 17 лева

12 x 5.90лв. на месец
или
24 x 3.33лв. на месец

Поръчай на кредит
Online

Продуктът няма възможност за
корекции по желание на клиента

срок на дoставка: 10 дни

гаранция: 1 мес.

Модел:

бежов

Закачалките са създадени не просто да служат, но и да красят Вашия дом.

Размери: H178 D35 см.

Закачалките се състоят от:

* мраморна основа

* метална част

Закачалки, готови да удовлетворят желанията и на най- претенциозните сред Вас. Невероятно, но факт. За тези, които си търсят стилен аксесоар- тези закачалки са точно за тях. За тези, които искат функционална мебел- да обърнат внимание на тези закачалки.

Стилната мраморна плоча в основата на закачалките е както акцент от естетически издържаната визия, така и стабилна опора при експлоатация.
Ако и Вие сте сред горепосочените типове хора, можете да направите Вашата заявка директно чрез нашия сайт или в най- близкото ни представителство. При онлайн направена заявка имате възможност да извършите плащането чак при доставката, при това без да се налага да правите авансово плащане.

Цени за разнос и монтаж на
Закачалки за дрехи


Цена на доставка: до представителства на Мебели Виденов - безплатна. До адрес на клиента от 10 до 20 лв. За Вашия град вижте в раздел контакти.

Цена на доставка: с куриер до точен адрес в цялата страна - 20 лв, без значение от стойността на поръчката.

Цена за разнос на продукта: ..... лв
Изберете етаж или "с асансьор", ако е възможно използването на асансьор.
Цена за монтаж на продукта: 8 лв

Кредитен калкулаторЦена на стоките:
Брой вноски:
Такса за обработка: 6.50 лв.
Оскъпяване (%):
Оскъпяване (лв.):
Месечна вноска:
Крайна цена:

Доставките на поръчки се изпълняват безплатно до складовете на Мебели Виденов, във всички градове с наши представителства. Доставката до точен адрес на клиента се заплаща допълнително. Адресите на магазините и складовете можете да намерите в раздел контакти.

Ако адреса Ви за доставка е извън града с наше представителство, моля изберете опцията "С куриер извън изброените" във формата за поръчка. В противен случай ще бъдете таксувани по 1,50 лв/км до посочения от Вас адрес + услугата транспорт в рамките на града.
Цялата сума на поръчката  може да бъде платена при доставка. Гаранцията на всеки продукт е упомената в неговото описание.

 

Доставката с куриер в населено място без наше представителство е на цена 20 лв, без значение от стойността на поръчката. Цялата сума на поръчката  може да бъде платена при доставка. Гаранцията на всеки продукт е упомената в неговото описание.

 

 
Разнос по етажи: Разноса e 6% от цената на артикулите до втори етаж включително и по 2%  на всеки следващ етаж (при разнос с асансьор - 6% от цената на артикулите, без значение етажа) . 

 


Монтаж: За мека мебел 1.5%, спални Калина, Белисима и София 5%, корпусни мебели - 15%, кухни - 20% от цената на продуктите.

 


При некоректно отношение от служители, пишете ни: